Leden van de PCOB hebben een mooie fietstocht gemaakt. | Foto: CvD.
Leden van de PCOB hebben een mooie fietstocht gemaakt. | Foto: CvD. Foto: CvD

Mooie fietstocht voor leden van de PCOB

Gezellig n Maar liefst 36 mensen hebben op woensdag 22 augustus deelgenomen aan de fietstocht, waaronder twee scootmobielen.

Om 13.00 uur was de start vanaf het Burg. Koomansplein. Via Voorhout, Noordwijkerhout en Noordwijk werd een mooie route gevolgd. De eerste stop was bij Restaurant de Duinrand in Noordwijk, waar het gezelschap genoot op het terras van een drankje. De tocht werd vervolgd via een klein stukje duin. Daarna richting het Vinkeveld in Noordwijk, het terrein van Willem v.d. Bergh en langs de Estec richting Katwijk. Op het fietspad naast het Kanaal hadden we een mooi uitzicht over de haven met zijn vele boten. Om 16.30 uur was de groep weer terug. Het was een leuke middag, met prachtig weer en heel gezellig.

Start nieuw seizoen

De eerste contactmiddag van het nieuwe seizoen is woensdag 5 september a.s. Dit in verband met de paardenmarkt in Valkenburg. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de Voorhof, aanvang 14.30 uur. Lia Verheul neemt ons mee naar de camping, een leuke zomervakantie op een mooie plek aan zee. Door de liedjes blijf je een beetje in vakantiestemming. Het bestuur van de PCOB hoopt velen deze middag te ontmoeten.