Inloopochtend

Uitnodiging n Woensdag 5 september organiseren de vrijwilligers van de drie plaatselijke kerken in Valkenburg weer een inloopochtend. Deze wordt gehouden in de zaal van de Hervormde Kerk aan de Kruisweg. Een ieder die zin heeft om even gezellig te babbelen, een kopje koffie te drinken of zo maar even binnen te lopen is van harte welkom tussen 10.00 uur en 11.30 uur.


Koor Laudamus weer van start

Projectlid n Het koor Laudamus heeft de repetities weer opgepakt. Wekelijks op maandagavond vanaf 20.00 tot 22.00 uur in zaal 2 van de Immanuëlkerk. Het koor heeft voor het najaar weer een druk programma.Optredens worden verzorgd op 14 oktober in de Immanuelkerk en een concert op 7 december in de Vredeskerk te Katwijk aan Zee. Voor diegenen die belangstelling hebben in zang is het mogelijk vrij de repetitie bij te wonen. Er bestaat de mogelijkheid als projektlid deel te nemen. Zij die hiervoor belangstelling hebben worden heel graag uitgenodigd om ook te komen en kunnen dan meestuderen voor één van de uitvoeringen. Inlichtingen bij mevrouw A.de Haas, telefoon: 071-4030909.


Collecte Alzheimer

Oproep n De organisatie van de collecte Alzheimer Nederland in Valkenburg is blij met haar groep collectanten. Om dit in goede banen te leiden is er een coördinator nodig. De collecteweek is van 5 tot 10 november 2018. In Valkenburg is de collecte dit jaar niet mogelijk als we geen coördinator hebben die de bussen gaat verdelen onder de collectanten.

Aanmelden en informatie verkrijgen kan bij Martine Riske-Guijt: 06-57590349 of mail: m.riske@alzheimer-nederland.nl