Collectanten gezocht

KWF n Binnen de gemeente Rijnsburg zijn er jaarlijks een groot aantal vrijwilligers actief voor KWF Kankerbestrijding. Om de collectanten nog beter te kunnen ondersteunen zoeken wij nog een aantal collectanten voor diverse wijken in Rijnsburg. Lijkt het je leuk om te collecteren en daarmee KWF Kankerbestrijding te steunen? Collecteer dan in de eerste week van september bij jou in de buurt.

Als KWF-collectant: collecteer je huis-aan-huis zoveel mogelijk in jouw eigen buurt en draag je direct bij aan kankeronderzoek.

Wilt u zich inzetten voor KWF Kankerbestrijding? Neem dan voor meer informatie contact op met Theo Westra 071 40 214 95 of t.westra@planet.nl.


Fietstocht

PCOB n Rijnsburg-Valkenburg organiseert woensdag 22 augustus een mooie fietstocht voor haar leden. De start is om 13.00 uur vanaf het Burgemeester Koomansplein. Scootmobielen kunnen ook meerijden. Alleen bij regen gaat het niet door.


Wandel mee

Op n woensdag 22 augustus is er een historische rondwandeling door Rijnsburg, georganiseerd door het Genootschap Oud Rijnsburg.

Rijnsburg bestaat al meer dan 1000 jaar en in de afgelopen 10 eeuwen hebben tal van belangrijke en minder belangrijke zaken zich afgespeeld binnen onze dorpsgrenzen. Wilt u wat meer te weten komen over de Rijnsburgse geschiedenis, wandel dan mee en beleef de geschiedenis opnieuw.

Het startpunt is het Museum Oud Rijnsburg aan de Oude Vlietweg 6. De wandeling start om 19.30 uur. Wilt u verzekerd zijn van een plaats meldt u dan aan via: henkwestra@ziggo.nl of via 06 – 23 98 77 08. De kosten bedragen 2 euro p.p.