Kapsels en make-up

Opvallend bij deze editie was de figuratie, verzorgd door Daan de Mooij van Lollypop Entertainment. Dit keer was er veel werk gestoken in de kapsels, pruiken, make-up, glitters en bodypaintings verzorgd door leerlingen van de kappersacademie Hair Point 1. In Rijnsburg presenteerde Hans Oudwater, pr man van de organisatie, de Flower Parade. Hierbij heette hij de speciale gasten uit Siegen hartelijk welkom.

Op de speciale tribune op de Boulevard in Katwijk zat ook Erica Terpstra. Net als een dag eerder genoot ze van de rijdende bloemenzee. Natuurlijk maakte ze ook even kennis met haar 'look-a-like'. Later op de dag arriveerde de Flower Parade in Noordwijk, alwaar velen 's avonds en zondag deze 73e editie 'Around the World' nog eens van dichtbij konden bekijken.

En wie nog eens rustig en van dichtbij alle praal- en personenwagens wil bekijken van de Flower Parade Rijnsburg, kan via www.allesoverkatwijk.nl de uitzending van RTV Katwijk terugkijken. Of zaterdag 18 augustus a.s. bij Omroep Max om 16.05 uur op NPO 2.

Meer foto's van de Flower Parade op pagina 11.