Afbeelding
Foto: pr

The Readshop Rijnsburg is PostNL postkantoor van de maand

Erkenning n The Readshop Rijnsburg is verkozen tot PostNL postkantoor van de maand juli.

Hierin wordt gekeken naar deskundigheid, service en de groei in het aantal pakketten. Elke dag staan de medewerkers klaar om zowel de PostNL-klant als de Readshop klant de beste service en goed advies te geven. Het kwaliteitsniveau en de servicegerichtheid staan hier hoog in het vaandel. Hun enthousiasme en servicegerichtheid hebben ervoor gezorgd dat zij deze titel hebben gekregen. | Foto: pr.


Flower Parade ook op RTV Katwijk

Wie n nog eens rustig en van dichtbij alle praal- en personenwagens wil bekijken van de Flower Parade Rijnsburg, kan op zaterdag 11 augustus om 18.00 uur of 21.30 uur afstemmen op RTV Katwijk.

Het team van RTV Katwijk verzorgt zaterdagmiddag de beelden van dit bloemencorso die worden opgenomen aan de Drieplassenweg/Vuurbaakplein bij Seinpost. De weg biedt daar gelegenheid tot een mooi overzicht over de bloemenpracht. De hele stoet, die rijdt met als thema 'Around the world' komt zo volledig in beeld. Het commentaar tijdens deze uitzending wordt verzorgd door Pieter Kuyt en Koos Heemskerk.

'Alles over Katwijk' krijgt binnen de samenwerking met RTV Katwijk de beelden doorgestuurd, zodat een ieder die het wil ook op elk moment thuis via de website van 'Alles over Katwijk' het gehele corso kan bekijken. De uitzending van RTVKatwijk wordt gedurende de hele week om 18.00 uur en 21.30 uur herhaald.


Na vakantie kraan doorspoelen

Dunea n Terug van vakantie, vergeet dan niet bij thuiskomst uw drinkwaterleidingen door te spoelen.

Drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder Dunea adviseert dit bij elk tappunt in huis 1 minuut te doen om weer lekker vers en koel drinkwater te krijgen.

U kunt er op elk moment van de dag op vertrouwen: lekker en betrouwbaar drinkwater, zo uit de kraan. Maar als u van huis bent, staat het water een tijdje stil. Dit kan de kwaliteit negatief beïnvloeden. Er is geen gevaar voor de gezondheid, maar de kwaliteit, smaak en geur van het water kan anders zijn dan u gewend bent.