Zomerpuzzel

Oplossing n Vorige week stond in De Rijnsburger een grote zomerpuzzel. De oplossing van deze puzzel heeft u nog van ons tegoed: DE MOOISTE ZON IS EEN BLIJ GEZICHT.


Openluchtdienst

Zondag n 12 augustus. Na de Rijnsburgse feestweek wordt er ook dit jaar weer een openluchtdienst gehouden. Pastor Aline van der Marel zal de liturgie en de verkondiging verzorgen over het thema "Laat heel de wereld het zien!". Het speciaal voor deze dienst samengestelde koperensemble van de Rijnsburgse Florabandorkesten zal de dienst muzikaal begeleiden en ook een muzikaal intermezzo ten gehore brengen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan op zondag 12 augustus naar het Burgemeester Koomansplein om op een unieke manier Gods boodschap te horen en Hem te eren. De dienst begint om 19.00 uur, maar ruim voor die tijd beginnen we al met zingen. Je bent meer dan welkom.


Blauwalg

Hitte n Voor het Valkenburgse Meer geldt een waarschuwing voor blauwalg. Zwemmen wordt afgeraden in verband met een grote kans op huidirritatie en maag-/darmklachten. Meer informatie zie ook www.zwemwater.nl.


Mini playback show en disco

Aanmelden n Als spetterende start na de vakantie organiseert het Dorpshuis woensdag 5 september van 15:00 tot 17:00 uur een leuke mini play back show en kinderdisco. Kinderen kunnen zich aanmelden via info@hetdorpshuisrijnsburg.nl om mee te doen met de show. Iedereen die mee doet krijgt een klein cadeautje. Kosten van deze activiteit is €2.