Openluchtdienst

Zondag n 12 augustus. Na de Rijnsburgse feestweek wordt er ook dit jaar weer een openluchtdienst gehouden. Pastor Aline van der Marel zal de liturgie en de verkondiging verzorgen over het thema "Laat heel de wereld het zien!". Het speciaal voor deze dienst samengestelde koperensemble van de Rijnsburgse Florabandorkesten zal de dienst muzikaal begeleiden en ook een muzikaal intermezzo ten gehore brengen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan op zondag 12 augustus naar het Burgemeester Koomansplein om op een unieke manier Gods boodschap te horen en Hem te eren. De dienst begint om 19.00 uur, maar ruim voor die tijd beginnen we al met zingen. Je bent meer dan welkom.


Losliggende tegels

Let n Op. Door de langdurige warmte en droogte gaan sommige tegels van fietspaden los liggen. Daar kunnen gevaarlijke situaties door ontstaan. Wijkbeheer van de gemeente Katwijk doet er alles aan door de fietspaden te controleren en te repareren. Komt u een gevaarlijke situatie op een fietspad tegen? Geef dit dan aan de gemeente via www.katwijk.nl en 'melding buitenruimte'.


Boeketdienst

Kerk n Zondag 5 augustus om 19.00 uur is er weer een boeketdienst in de Immanuëlkerk. We gaan aan de slag met de reclameslogan 'Think different'. Spreker is ds. Jan Verlinde, de muziek wordt verzorgd door Erik de Mooij & band en Marjo Vergunst is de dienstleider. Vanaf 18.30 uur staat de koffie, thee en limonade klaar.


Tips?

Nieuwtje n Heeft u iets leuks voor De Rijnsburger? Laat het ons weten via redactie@derijnsburger.nl of tel. 071 40 22 901.