Afbeelding
Foto: pr

Creatieve activiteiten tijdens het Zomers Palet

Actief n Op dinsdag 24 en woensdag 25 Juli waren er veel mogelijkheden om je creativiteit te laten zien en mee te doen aan verschillende workshops.

In Zwanenburg was het aanbod zeer gevarieerd: haken, breien, knopen, bloemstukje maken, fotokaartje maken en beschilderen van vazen. Vol enthousiasme gingen de deelnemers aan de slag, waarbij een groot aantal aan meerdere workshops deelnamen Verder kon de praktische kennis en creativiteit van het werken met de tablet getest worden. In het Dorpshuis een gezellige creatieve ochtend onder leiding van Eveline en Lotte. Je eigen herinneringen in woord en beeld geschreven en geplakt op papier. Leuk, dat elke deelnemers met een eigen gemaakte placemat naar huis kon.

Afsluitend een heerlijke lunch bij "de Reedery" genuttigd om de creativiteit weer voldoende te voeden. Volgende week staat in het teken van bewegen.

Inschrijven

Heeft u zich vergeten op te geven en wilt u toch nog meedoen, dan kunt u een kaartje kopen bij de zaal.

Weet u het programma niet meer; op veel locaties liggen nog programmaboekjes. U kunt ook op de site kijken bij nieuws www.welzijnskwartier.nl/nieuws/.
| Foto: pr.