Zomers Palet organiseert elke week een leuk programma voor ouderen. | Foto: pr.
Zomers Palet organiseert elke week een leuk programma voor ouderen. | Foto: pr. Foto: pr

Muzikale aftrap van het Zomers Palet in de Wilbert

start n Voor de 13e keer werd vorige week dinsdag de 17e het Zomers Palet geopend met een muzikaal optreden van La Musiquette in de Wilbert.

Een zomers programma speciaal bedoeld voor ouderen, die zomers ook dit jaar zich niet hoeven te vervelen. De opening werd verricht door Gwen Spies, teamleider Wijkwerk van het Welzijnskwartier, die een eerste wens heeft opgehangen aan de Indische vlaggenlijn.

Een wens die ouderen door kunnen geven aan de jongere generatie op de laatste activiteit Pesta.

De verdere middag zijn alle bezoekers meegenomen met een theatervoorstelling van muziek en zang in prachtige opera-kleding.

Geïnspireerd door Andre Rieu genoten wij met z'n allen van deze heerlijke muzikale middag. die er zeker mag zijn. In wijkcentrum de Zwanenburg was het een ochtend volle bak met Bernard, Izaak, Otto en Gerard.

Volop grote en kleine prijzen te winnen met de BINGO en na afloop gezellig patat eten.

Welzijnskwartier

Ook deze vakantie hoeft u zich niet te vervelen en kunt u wekelijks deelnemen aan diverse activiteiten verspreid over heel Katwijk.

In de zomermaanden blijft deze activiteit voor deze speciale groep ouderen gewoon doorgaan. En natuurlijk als het mogelijk is, doen ze mee met de activiteiten van het Zomers Palet. Juist deze groep wil Welzijnskwartier wekelijks een gezellige tijdsbesteding aanbieden in hun eigen vertrouwde omgeving met de eigen vrijwilligers.

Inschrijven

Heeft u zich vergeten op te geven en wilt u toch nog meedoen, dan kunt u een kaartje kopen bij de zaal. Weet u het programma niet meer; op veel locaties liggen nog programmaboekjes. U kunt ook op de site kijken bij nieuws www.welzijnskwartier.nl/nieuws/.