Afbeelding
Foto: pr

De zomervakantie breekt aan

Traditie n Deze week is de laatste schoolweek en dan breekt de zomervakantie aan. Velen trekken er dan al direct op uit. Zo ook de organisatie van Kamp Leusden.

Want zaterdag 14 juli a.s. is het weer zo ver. Dan vertrekken om 14.00 uur vanaf het parkeerterrein van Flora-Holland, aan de Laan van Verhof, drie bussen met 149 kinderen en 35 man/vrouw leiding naar het YMCA Kamp Leusden voor een heerlijke vakantieweek. Dit jaar al weer voor het 54steste achtereenvolgende jaar. In het kamp worden geweldige kampspelen zoals levend Stratego, Kolonisten van Catan, Douanespel, Totemroof enz. gedaan. En natuurlijk worden er ook verhalen uit de Bijbel verteld. Het eten wordt verzorgd vanuit de prachtige kampschuur. En slapen doen de kinderen in tenten.

De terugkeer is een week later: zaterdagmorgen 21 juli om ca 11.15 – 11.30 uur, ook weer op het parkeerterrein van Flora – Holland. Het zou leuk zijn als de kinderen post ontvangen. Het adres: YMCA-Kamp Rijnsburg, Groep Rijnsburg, Paradijsweg 4, 3832 GT Leusden. Via www.kampleusden.nl en Facebook Kamp Rijnsburg kunt u deze week ook volgen.