Afbeelding
Foto: pr

Mooie polo's voor Kinderkoor ZEP

Bedankt n Voor kinderkoor ZEP (Zingen En Plezier) is de zomervakantie al begonnen.

De laatste repetitie, waar ouders en belangstellen voor uitgenodigd waren stond o.a. in het teken om de Rabobank Katwijk te bedanken voor de prachtige bedrukte polo's die het koor heeft kunnen aanschaffen na een gift uit het Rabobank Wensenfonds.

Lisette Righarts heeft namens de Rabobank een mooi boeket bloemen van het bestuur ontvangen als dank. Elma Cederhout ontving een bedankje voor het ontwerpen van de vrolijke bedrukking op de polo's. De fleurige polo's geeft het koor eenheid tijdens optredens.

Na de zomervakantie staan er al weer leuke optredens gepland. 6 september zingt het kinderkoor tijdens de startdienst van de basisscholen in de Immanuelkerk in Rijnsburg. Ben je tussen de 7 en ca 13 jaar, vind je zingen leuk, en heb je op woensdagavond niets te doen, geef je dan op, of kom gezellig tijdens de repetitie langs.

Elke woensdagavond repeteert het koor in de Open Hof kerk in Katwijk, 18.45 uur – 19.45 uur. Voor meer informatie: www.kinderkoorzep.nl of bij Yvonne van Klaveren: 0653965169.