Er was een gezellige sfeer tijdens de veiling van Werkgroep De Ruyter. | Foto: pr.
Er was een gezellige sfeer tijdens de veiling van Werkgroep De Ruyter. | Foto: pr. Foto: pr

Opbrengst veiling Werkgroep De Ruyter € 80.000,-

Dankbaar n Afgelopen zaterdag, 7 juli, was de jaarlijkse veiling van Stichting Werkgroep De Ruyter bij Restaurant H2O op Jachthaven Marina Rijnsburg.

Het was een zonovergoten dag met veel gezelligheid, vermaak voor de kids, lekker eten en een prachtige opbrengst voor het werk van Stichting Werkgroep De Ruyter onder de allerarmsten in Oost-Europa.

De opkomst kwam rustig op gang en bleef wat achter bij afgelopen jaren. Desalniettemin was de sfeer goed: er was gezelligheid, de kinderen werden uitstekend vermaakt en de BBQ Crew zorgde voor heerlijke hapjes. Door de aanwezigen werd volop geboden op uiteenlopende, prachtige kavels, zoals bijvoorbeeld: etentjes, een kartclinic voor 10 personen, De Ruyter Maritiem, een waanzinnig voetbalweekend, mooie bloemen, kappersbonnen, sloepvaren, Oriëntatiereis naar Kosovo, paintballen voor kinderen, een Porsche van Technics Lego en nog veel meer moois.

De veiling bracht het prachtige bedrag van € 80.000,- op! Een geweldig mooi bedrag, waarmee Werkgroep De Ruyter komend jaar weer diverse transporten hoopt te verzorgen en bij diverse projecten het verschil hoopt te kunnen maken van de allerarmsten in landen als Oekraïne, Roemenië en Kosovo.

De veilingcommissie is ontzettend dankbaar voor dit geweldige resultaat. Andermaal blijkt dat er een bijzonder trouwe en gulle achterban is dat het werk van de stichting van bijzonder belang vind en inziet dat het nodig is en blijft om te blijven omzien naar onze naasten in nood.

Dank aan alle kopers, bezoekers, vrijwilligers, aanbieders van kavels en hen die locaties, producten en diensten beschikbaar hebben gesteld. Samen hebben we dit mooie resultaat bereikt, waarvan elke schakel onmisbaar is. Bedankt!

Afbeelding