Afbeelding
Foto: pr

Peurbakkentocht voor 333 meterbaan groot succes

Dit was één van de vele activiteiten van de Stichting IJshal Leiden met de regionale schaatsclubs om aan die 1.4 miljoen euro te komen.In het najaar hoopt men, dat de nieuwe gevormde colleges van de regiogemeenten (het nieuwe college In Katwijk wordt op 5 juli geïnstalleerd) het groene licht geven aan de 1.8 miljoen euro. Mochten beide bedragen op tijd binnen zijn zal de 333 meterbaan gerealiseerd worden en zal die op 1 oktober 2000 geopend worden.
Op de Peurbakkentocht probeerden de speakers van de RIJC zoveel mogelijk reclame te maken voor de online loterij d.m.v. flyers om het belang van de nieuwe 333 meterbaan aan te geven. Dit allemaal onder de bezielende leiding van Fione den Outer. Na de 110 loten van vrijdagavond staat de teller nu op 1100 loten. Er werden veel mensen bereikt tijdens het varen op de Leidse grachten met de boodschap om de nieuwe 333 meterbaan te realiseren.

Namens Voorwaarts (10) en de RIJC zijn er al 15 obligaties verkocht. Uiteraard gaan we door om zoveel mogelijk obligaties en zonnepanelen te verkopen. Dit kan ook door de site: www.333m.nl aan te klikken. Op dit moment is er al voor bijna 200.000 euro verkocht. Ook zal op de braderie in de feestweek een kraampje staan voor de pr van de 333 meterbaan. | Foto: pr.