Afbeelding
Foto: pr

Greg-A-Man tekent contract

Muziek n Het duo Greg-A-Man, Gregory Jonker en Faisal Schaap uit Rijnsburg-Katwijk heeft een topcontract getekend bij PVT Management & Entertainment.

Greg-A-Man is aardig bekend aan het worden in Nederland en België. Hun muziek wordt ook in Spanje en Australië gedraaid.

Met hun laatste single hebben ze ook in de Nederlandse top 40 gestaan. Ook in de BeNe top 50 deed het duo het goed. Met hun Nederlandstalige Reggae, Hip Hop, Bubbling tropische party muziek, die ze op geheel eigen wijze ten gehore brengen, doen ze vele optredens door het hele land.

PVT Management & Entertainment ziet in deze twee artiesten die vooral ras entertainers zijn een goede samenwerking.

Er wordt gewerkt aan een album met tien eigen nummers die het tweetal ook zelf schrijft en componeert. Binnenkort verschijnt ook hun nieuwe single met videoclip.

Voor info en/of boekingen kunt u terecht op www.gregaman.nl. Via Facebook of Instagram kunt u hen ook volgen.


Oproep

Ingezonden n Bestemming gezocht voor leegstaande Maranathakerk.

Een wat vreemde oproep in de Rijnsburger van 14 juni jl. Omdat er nu al capaciteit te kort is worden er s `morgens in de Immanuelkerk twee diensten gehouden terwijl er een prachtige kerk leegstaat. Zoals bekend ijvert de groep Gideon voor het behoud van deze mooie monumentale kerk, waar `t geld het probleem niet is. Laat daarom u stem horen voor het behoud van deze kerk. Stuur een mail met de oproep behoudt de Maranathakerk naar mail@hetoversticht.nl o.v.v. Maranathakerk of stuur u stem naar Het Oversticht Postbus 531 8000 AM Zwolle o.v.v. Maranathakerk. Dit kan tot 16 juli a.s.

F. de Mooij en H. de Snayer e.a.


Nieuwe personenbus voor de Smitshof

feest n In de Smitshof, woonlocatie Evertsenstraat 132, wonen mensen met een verstandelijke beperking van midden niveau.

Veel cliënten bezoeken overdag een dagcentrum of de sociale werkvoorziening. Sommigen krijgen activiteiten aangeboden op de locatie. Een paar cliënten is al op hoge leeftijd. Zij bezoeken overdag het ouderenproject van Gemiva-SVG Groep. Stichting Steunfonds Smitshof heeft als doelstelling 'Financiële middelen verschaffen voor uitgaven t.b.v. de bewoners van de Smitshof, die niet van overheidswege voor subsidiëring in aanmerking komen'. Deze stichting heeft in 2009 een personenbus aangeschaft voor vervoer van de bewoners naar de diverse locaties. De bus is inmiddels 13 jaar oud en dringend aan vervanging toe. Voor extra financiële middelen is o.a. een verzoek ingediend bij het wensenfonds van de Rabobank. In januari 2018 kreeg de stichting, tijdens een feestelijke avond in Tripodia, een check van het wensenfonds Rabobank ad € 3.425,00. Zo kon een nieuwe Ford Transit personenbus worden aangeschaft, geleverd door Automobielbedrijf J. Noort & Zn. uit Rijnsburg.
De nieuwe bus is onlangs afgeleverd en direct aan de bewoners van de Smitshof getoond. Dit in aanwezigheid van Laurens Noort, Janneke Huiberts van de Rabobank, bestuur Stichting Steunfonds Smitshof en medewerkers / bewoners van de Smitshof. | Foto: pr.