VakantieBieb

Zomercadeautje n Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Je leest de e-books eenvoudig op je tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. Ga naar Google Play of de App Store en download de app. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor vakantie.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Hoe? Stuur ons een kaartje met daarop jouw favoriete e-book uit de VakantieBieb. Lees meer over de actie en spelvoorwaarden op www.vakantiebieb.nl. De VakantieBieb is open van 1 juli tot en met 31 augustus.


Reisspel

Knutselen n Het Dorpshuis Rijnsburg, aan de Hofweide 1, organiseert 11 juli een leuke knutselactiviteit voor kinderen: een reisspel maken, voor onderweg naar vakantie. Van 15:00 tot 17:00 uur kan voor €2 dit spel gemaakt worden. Vanaf 4 jaar, kinderen onder de 6 graag onder begeleiding van ouders.


Rijnsburgse Boys vs FC Corinthian

Oefenen n Rijnsburgse Boys heeft haar eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2018-2019 en daarmee eveneens de eerste wedstrijd onder hoofdtrainer Wilfred van Leeuwen gewonnen. Op Sportpark Duinwetering werd het 6-0 voor de Rijnsburgers, die daarmee het uit het Engelse Kent afkomstige Fc Corinthian een flinke oorwassing gaven. Doelpuntenmakers waren Marc Magan, Jayson Halman, Hidde Prijs en Floris Hazenberg. De volgende oefenwedstrijd van Rijnsburgse Boys is op zaterdag 28 juli. Dan komt Spijkenisse op bezoek.