Show-, Marching- en Concertband Flora Band viert haar gouden jubileum! (Foto: PR)
Show-, Marching- en Concertband Flora Band viert haar gouden jubileum! (Foto: PR) Foto: PR

Open dag Jong Flora Band

muziek n Op zatermiddag 9 juni van 13.00 tot 15.00 houdt de Jong Flora Band een open dag!

Tijdens deze middag kunnen jongens én meisjes in de leeftijd van 5 tot 15 jaar kennis maken met de Jong Flora Band. Er worden verschillende workshops gehouden en je kunt instrumenten uitproberen. De jongens en meiden van de Jong Flora Band zijn deze middag zelf ook aanwezig om te laten horen wat voor muziek ze spelen en hoe leuk het is om lid te zijn van de Jong Flora Band. Want behalve muziek maken, doen de leden van de Jong Flora Band regelmatig leuke dingen, zoals een spellenavond, bowlen en op kamp.

Individueel lesplan

De Jong Flora Band is er voor iedereen, jongens en meisjes, ervaring met muziek of nog helemaal niet. Er wordt voor elke leerling een individueel lesplan gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van een professionele, speelse lesmethode. Zo leren onze leerlingen dat muziek maken leuk is! Nieuwe leerlingen krijgen bovendien de eerste vier lessen gratis.

Graag tot zaterdag op ons verenigingsgebouw, 'de Kazerne', Waardlaan 1a te Rijnsburg.


Jubileumtaptoe Flora Band

jubileum n Op zaterdag 23 juni organiseert de Show-, Marching- en Concertband Flora Band een taptoe ter ere van hun jubileum.

Naast de Flora Band, zullen ook Kunst en Genoegen uit Leiden, Door Vriendschap Sterk uit Katwijk, Adest Musica uit Sassenheim en de eigen Jong Flora Band en Flora Brass optreden.

De Flora Band bestaat dit jaar 50 jaar, een gouden jubileum! Dit feit wordt dus onder andere gevierd met deze taptoe, waar dankzij een jarenlange samenwerking, al deze topkorpsen zullen optreden. De taptoe wordt gehouden op sportpark Middelmors in Rijnsburg.
Voorafgaand aan de taptoe wordt een reünie gehouden, waarbij het bestuur van de Flora Band zoveel mogelijk oud leden en instructeurs hoopt te ontmoeten. Deze reünie wordt gehouden op clubgebouw 'de Kazerne' en begint om 17.00 uur. Tijdens de receptie is er de mogelijkheid om te blijven eten. Aansluitend begint om 20.00 uur de taptoe. Tickets voor het eten en de taptoe zijn verkrijgbaar via www.floraband.nl.