Afbeelding
Foto: PR

Beauty X nieuw in de Hoftuin

Advertorial n Het winkelend publiek in winkelcentrum de Hoftuin heeft vast al gemerkt dat de voormalige Mooi Parfumerie een nieuwe naam gekregen heeft. Beautyx, de meest verrassende beautywinkel van Nederland.

Intussen worden winkels van Schouten in een rap tempo verbouwd om een nieuwe look en feel te krijgen. Zaterdag 23 juni opent de BeautyX winkel in de Anjelierenstraat te Rijnsburg. De winkel is daarom van maandag 18 t/m vrijdag 22 juni gesloten voor verbouwing.

Naast de grote bekende parfumerie merken kan je binnenkort bij BeautyX een groot aantal nieuwe, bijzondere merken vinden, zoals Pixi, Coola, Lipstick Queen, Aether, Browgal, Jacques Zolty Parfums, Jack Black , Fedua, Tan-Luxe, RoseBud, en meer.

BeautyBar

Elke winkel krijgt een BeautyBar, waar je gratis de nieuwste introducties kunt uitproberen. Onze ervaren beauty specialisten helpen je natuurlijk met vragen en geven allerlei handige tips. Heb je de nieuwste make up kleuren uitgetest, dan kan je je zelfs meteen een prachtige foto maken en delen met je vrienden.

Online

Binnenkort gaat ook de nieuwe online winkel open, waar je alle merken kunt vinden. Dat is handig, omdat we niet alle merken in alle winkels voeren. Maar je kan straks wel alle producten online bestellen en de volgende dag deze ophalen of thuis laten bezorgen.

Elke week een verrassing

Bij BeautyX houden we je op de hoogte van de nieuwste trends en producten op beauty gebied. Elke week gebeurt er wel iets nieuws in onze winkel. We werken samen met alle merken om je continue te verrassen met mooie producten, de nieuwste trends of speciale acties.

Spectaculaire openingsactie

De eerste verrassing is alvast heel bijzonder. De nieuwste trend op het gebied van gezichtsverzorging is straks in alle nieuwe BeautyX winkels te vinden; De BeautyBar een volledige gezichtsbehandeling in slechts 20 minuten door middel van lichttherapie. Zo kan je verschillende huidproblemen behandelen; acne, ouderdomsvlekken, fijne lijntjes en nog veel meer. De behandeling kost normaal 29,00, maar nu kan je voor slechts 12,50 deze technologie uitproberen.

Gelukkig blijft het vaste team ook na de verbouwing voor u klaarstaan in de nieuwe BeautyX en nodigen zij u graag uit om een kijkje te komen nemen. Maar…maak nu nog gebruik van de verbouwingsopruiming tot en met zaterdag 16 juni 30% korting op bijna ons gehele assortiment.


Mooie opbrengst bij rommelmarkt

markt n De jaarlijkse rommelmarkt van de gereformeerde kerk was weer goed bezocht.

Het weer was prachtig en mede daardoor de opkomst van mensen groot. We hadden heel veel spullen. Maar er is ook heel veel verkocht. Vooral de fietsen en het electra ging het eerst uur hard. Later werd het in de keuken reuze druk bij de verkoop van de koffie/ thee en later met de lunch. Vele vrijwilligers hebben zich hard ingezet en via deze weg willen we hen allen hartelijk bedanken. De netto opbrengst is dit jaar 8500 euro! Een mooi bedrag waar we trots op mogen zijn! De opbrengst wordt opgedeeld 50% voor het project: stop kinderarbeid in Mali en 50% voor het opknappen van de keuken en hal van onze kerk. Via deze weg willen we de sponsoren: Slagerij Timmers, Dive post en Herberg Welgelegen hartelijk bedanken. Op naar de rommelmarkt van 2019.