Thema-avond bij De Brug

Motivatie n De Brug Midden-Nederland organiseert op maandag 11 juni een thema-avond over 'Motivatie' voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De avond zal worden gehouden aan de Schaepmanstraat 1. Er zal worden gesproken door Rianne Krüger, hulpverlener bij De Brug Midden-Nederland. Het is van belang dat de verslaafde gemotiveerd is om van zijn verslaving af te komen. Er zal op deze avond uitleg gegeven worden over interne en externe motivatie en hoe u als ouder-partner de verantwoordelijkheid hierin bij de verslaafde kan laten.

Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Men dient zich vooraf op te geven bij De Brug, tel. 4033733 of via info@debrughelpt.nl.

Brug dicht

Vanwege de vakantieperiode is het inloophuis van 09 juni t/m 18 augustus op zaterdag gesloten. In het inloophuis zijn verslaafden, daklozen, psychiatrisch patiënten en eenzamen dagelijks hartelijk welkom voor een bakje koffie, een potje poolbiljart, een praatje of een spelletje. Bij opgave vooraf is men dagelijks ook welkom voor een warme maaltijd (€ 1,00); de maaltijd wordt gebruikt tussen 13.00 – 13.30 uur. Schaepmanstraat 1 (ingang via de zijdeur, kant Groen van Prinstererweg). Telefoon (071) 403 37 33

Fear of Missing Out

kerk n 's Ochtends nog voor je uit bed bent op je telefoon kijken wat je gemist hebt terwijl je sliep. Of even op Instagram tot de trein er is, om de rest van de reis foto's van je vrienden te blijven liken. Herken jij jezelf hierin? Misschien heb jij dan ook wel Fear of Missing Out, oftewel: de angst om iets te missen of er niet bij te horen. Kom dan zeker naar de jeugddienst op zondag 10 juni, want die wil en mag je zeker niet missen! @Visser 't Hooft, Rijnsburg om 09.30 uur. Spreker is Wilfred van Rijn en de muziek wordt verzorgd door een combo onder leiding van Arjan Jonker.


Zingend Geloven

kerk n U bent van harte welkom in de Zingend Geloven Dienst op zondag 10 juni om 17.00 uur in de Grote Kerk te Rijnsburg . Het thema van de dienst is: Kun je God een vriend noemen? We willen hier met elkaar veel liederen over zingen. Medewerking wordt verleend door Ds. Albert Meek en het Amerikaans Concertkoor uit Den Haag.