Nelly Smits verlaat PvdA Katwijk

De n afgelopen weken is gebleken dat het raadslid en de PvdA Katwijk niet langer op een lijn zitten. Ondanks uitgebreid overleg bleken de verschillen niet overbrugbaar. Er is een vertrouwensbreuk ontstaan. PvdA Katwijk heeft Nelly Smits gevraagd haar zetel ter beschikking te stellen. Zij heeft dat verzoek afgewezen. De PvdA Katwijk kent Nelly Smits als een politica met een geweldige staat van dienst, een warm hart en grote dossierkennis. Voor de inzet die zij in de afgelopen jaren heeft getoond, heeft de partij diep respect. We betreuren het dan ook zeer dat een samenwerking niet meer mogelijk is gebleken.

De laatste ontwikkelingen omtrent de coalitieonderhandelingen kunt u lezen op
www.allesoverkatwijk.nl


Jubileum De Burgt

Multifunctioneel n Centrum De Burgt bestaat 5 jaar. Zaterdag 2 juni wordt dit jubileum gevierd met een open dag van 13.00 tot 17.00 uur. De verschillende organisaties binnen De Burgt presenteren zichzelf, er is muziek, er zijn hapjes, drankjes en activiteiten voor kinderen.


Vaderdag

Activiteit n Woensdagmiddag 6 juni is er van 15:00 tot 17:00 uur een leuke kinderactiviteit in het Dorpshuis aan de Hofweide. Kinderen kunnen voor €2 een Vaderdag cadeau komen knutselen.


Zinkende woonboot

Moleneind n De brandweer had het zaterdagochtend JL. druk met een zinkende woonboot aan het Moleneind. Door een gesprongen waterleiding liep de boot vol water. De woonboot, eigendom van de gemeente, werd leeggepompt. Liander heeft de stroom volledig afgesloten.


Avondgebed

kerk n woensdag 6 juni is er van 19.15 uur tot 19.45 uur Avondgebed in de Grote Kerk. Voorganger is ds. Pieter van der Ende. Na afloop is er gelegenheid voor persoonlijk gesprek-gebed. Iedereen is van harte welkom.

Heeft n u iets leuks voor De Rijnsburger? Mail of bel: redactie@derijnsburger.nl of tel. 071 40 22 901.