Inloopochtend

Uitnodiging n Woensdag 6 juni organiseren de vrijwilligers van de drie plaatselijke kerken in Valkenburg weer een inloopochtend. Deze wordt gehouden in 'de Lichtbron', gelegen aan het Lambrechtsveld. Een ieder die zin heeft om even gezellig te babbelen, een kopje koffie te drinken of zo maar even binnen te lopen is van harte welkom tussen 10.00 uur en 11.30 uur.


Zomers Palet

Welzijnskwartier n organiseert van 17 juli tot en met 22 augustus 2018 voor de 13e keer 'Het Zomers Palet' speciaal voor ouderen.

In de gemeente Katwijk kunnen ouderen gedurende zes weken deelnemen aan verschillende activiteiten.

Programma boekjes zijn vanaf 30 mei verkrijgbaar, zodat geïnteresseerden zich tijdig op kunnen geven voor de diverse activiteiten. Deze programma boekjes en inschrijfformulieren worden niet meer opgestuurd maar kunnen afgehaald worden op onderstaande locaties:

Het Dorpshuis, Kerkweg 3, in Valkenburg, Immanuelkerk, Kerkstraat 3, Rijnsburg en in Katwijk in Buurtcentrum de Schelp, Suurmondstraat 1, De Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62 en Huize Callao, Callaoweg 1.

Door samen te werken met diverse organisaties en een aantal zorginstellingen is een nieuw en uitgebreid programma tot stand gekomen. Muziek, bewegen, cultuur, creativiteit ,eten en spel komen allemaal aan bod.

Ouderen kunnen op dinsdag en woensdag afwisselend in de ochtend- en middaguren meedoen aan de diverse activiteiten. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met het Welzijnskwartier, 071-4033323 of via mail, frontoffice@welzijnskwartier.nl


Grip op de Knip

Het n financieel spreekuur is vandaag 31 mei en 28 juni van 14.00 tot 15.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever, Hoorneslaan 297.