Avondgebed

kerk n Woensdag 30 mei wordt u weer uitgenodigd voor het avondgebed. Even mag er een stukje hemel op aarde zijn als er gebeden wordt en we samen uit de Bijbel lezen. Het is van 19.15 uur tot 19.45 uur en ds. Arenda Haasnoot is de voorganger. Na afloop is er de mogelijkheid tot persoonlijk gebed. Van harte welkom en neem gerust iemand mee.


Gezinsdienst

Philadelphia n Het bestuur van Sien nodigt iedereen zondag 27 mei om 15.00 uur uit om de gezinsdienst van Philadelphia bij te wonen in de Immanuëlkerk te Rijnsburg. Voorgangster is dominee A. Haasnoot uit Rijnsburg. De muzikale medewerking wordt verleend door de Sion-mannenzanggroep. Na afloop van de dienst is er tijd voor ontmoeting.


Kaarten maken

Creatief n In het Dorpshuis, aan de Hofweide in Rijnsburg kan je donderdag 31 mei van 14:00 tot 17:00 uur voor €5 meerdere kaarten komen maken. Tijdens deze leuke middag kan je alle nieuwe trends rondom het maken van kaarten leren.


Vakantietaal

Cursus n Hoe zorg je er als ouder nu voor dat je kinderen in de zomervakantie toch een beetje met taal bezig blijven? Hoe voorkom je dat het leesniveau na de vakantie merkbaar is gezakt? Door taal leuk te maken. Bibliotheek Katwijk organiseert in juni, speciaal voor ouders met kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, een gratis cursus Vakantietaal. In Bibliotheek Katwijk óf in Trefpunt de Molen ontvang je tijdens drie gezellige bijeenkomsten ideeën om samen met je kids aan de slag te gaan tijdens de zomervakantie. Aanmelden kan aan de balie in alle bibliotheekvestigingen, via mail aan pjansen@bibliotheekkatwijk.nl of telefonisch via 06 - 373 28 791