Afbeelding
Foto: pr

Jeugddienst

Met n Romans Twelve. Op zondag 27 mei is er weer een nieuwe jeugddienst met het thema: 'jong geleerd, oud gedaan'. Deze jeugddiensten zijn niet alleen voor de jeugd, maar voor mensen van allerlei leeftijden. Dit thema gaat dan ook over de verbinding tussen jong en oud. Hoewel er vast en zeker verschillen zijn tussen 'oude mensen' in de kerk en de jongere generatie, kunnen we ook stellen dat we van elkaar kunnen leren. De jeugd is de toekomst, volgt letterlijk de ouderen op. Maar ook ouderen veranderen en zien nieuwe dingen van de jeugd. Voorganger van deze jeugddienst is Joren Menkveld. De muzikale medewerking komt van Romans Twelve uit Katwijk. De dienst begint om 18:30 uur en wordt gehouden in de Hervormde kerk Valkenburg.


Nacht van Gebed

Open n Doors. Bid in de nacht van 1 op 2 juni voor vervolgde christenen in de Ontmoetingskerk, Nieuwe Duinweg 64 in Katwijk. Of in Leiden in de Herengrachtkerk, Herengracht 68-70 te Leiden. Van 22.00 tot 6.00 uur.

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in Jezus Christus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op heel wat locaties in Nederland. Zo ook in Katwijk. Met opzet 's nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben en vaak de enige mogelijkheid voor hen is om bij elkaar te komen. Bidden helpt echt, onze vervolgde broeders en zusters getuigen daarvan! Dus zeer aanbevolen. Neem voor vragen gerust contact op met Jack Meima – jackmeima@filternet.nl – 06 53955218. Meer informatie kun je ook vinden op de site : www.opendoors.nl/nacht