Opbrengst van veiling Werkgroep De Ruyter voor goede doel. | Foto: pr.
Opbrengst van veiling Werkgroep De Ruyter voor goede doel. | Foto: pr. Foto: pr

Organisatie druk met veiling Stichting Werkgroep De Ruyter

Succes n Na het succes van de afgelopen 2 jaar, is de veiling van Werkgroep De Ruyter ook dit jaar weer bij Restaurant H2O & Jachthaven Marina Rijnsburg.

De afgelopen jaren werd een waanzinnig bedrag opgehaald, waarmee de werkgroep weer veel transporten heeft kunnen verzorgen richting landen als Oekraïne, Kosovo en Roemenië, waar de chauffeurs en andere betrokkenen nog steeds schrijnende armoede aantreffen. Ook deze week nog zijn goederen naar Kosovo gebracht.

Vermaak voor jong en oud

De veiling is één van die evenementen, die de werkgroep de financiële ruimte geven om haar werk te organiseren en daarmee werkelijk een verschil kan maken richting de allerarmsten. Het geld komt dus goed terecht en om dat werk te kunnen voortzetten, organiseren we jaarlijks de veiling. Het doel is natuurlijk om weer een prachtig bedrag bijeen te brengen.

De veiling is een evenement waar jong en oud welkom is. Kom gezellig iets drinken, geniet van de hapjes bereid door ons eigen BBQ team, voor de kinderen is er vertier, zoals een springkussen, een clown voor vermaak, schmink en patat met een frikandel.

Zet zaterdag 7 juli 2018 alvast in uw agenda

De voorbereidingen zijn al volop in gang en het belooft weer een feest te worden. Reserveer de datum dus alvast in uw agenda: 7 juli 2018.

Mocht u een kavel willen aanbieden, dan kunt u contact opnemen met Joost Mens: 0631748466 of stuur een email naar joost@werkgroepderuyter.nl.