Mini fair

Andere n locatie. De kinderactiviteit van het Dorpshuis Rijnsburg op 23 mei zal eenmalig op een andere locatie worden gegeven. De vrijwilligers van het Dorpshuis Rijnsburg zijn gevraagd om op een mini fair te komen staan van een lokale ondernemer in Rijnsburg. Woensdag 23 mei tussen 15:00-21:00 uur kan je langs komen bij Burgemeester Meijboomstraat 14 in Rijnsburg. Tijdens de mini fair op de Burgemeester Meijboomstraat 14 zal er leuke wind/zon vangers gedecoreerd worden door de kinderen. Kosten hiervan blijven € 2,- en de strippenkaarten zijn die dag ook geldig.


Examens van start

Succes n Afgelopen maandag zijn de centrale examens begonnen van het VMBO, HAVO en VWO. Voor ruim 210.000 scholieren zijn het spannende dagen. De examens duren tot en met dinsdag 29 mei. Ongeveer drie weken later kunnen de kandidaten de uitslag verwachten. De redactie van De Rijnsburger wenst iedereen veel succes met zijn of haar examen en hoopt dat velen in juni de vlag met de bekende schooltas kan uithangen.


Tips?

Nieuwtje n Heeft u iets leuks voor De Rijnsburger? Laat het ons weten via redactie@derijnsburger.nl of tel. 071 40 22 901.