Buitenspeeldag

Meedoen n Woensdag 6 juni a.s. is er weer de jaarlijkse Buitenspeeldag. Heb jij zin om een gat in de lucht te springen of om te rennen, te klauteren en nog veel meer? Kom dan op deze woensdagmiddag naar de Buitenspeeldag. De Karel Doormanstraat is dan weer één grote speelplek. Zet het alvast in je agenda en trommel al je vrienden op om buiten te spelen. Het wordt weer een fantastische middag.


Workshop

Geloof n Op woensdagmiddag 23 mei is er weer een workshop geloofsopvoeding met als thema Bidden: voor en door je kinderen? Van 14.00-15.30 uur gaan de kids creatief aan de slag en is er voor de ouders gelegenheid om dit onderwerp te bespreken. Er is een gezamenlijke start en afsluiting. Opgave via ds.haasnoot@pknrijnsburg.nl. De workshop wordt gehouden in de Immanuelkerk Kerkstraat 5 Rijnsburg.


Avondgebed

kerk n Iedere woensdagavond luiden de klokken van de Grote Kerk. Dat is om het avondgebed aan te kondigen. Ook woensdag 23 mei staan de kerkdeuren weer open. Het is van 19.15 uur tot 19.45 uur en ds. Hoftijzer is de voorganger. Na afloop is er de mogelijkheid tot persoonlijk gebed. Van harte welkom en neem gerust iemand mee.