Afbeelding
Foto: pr

Monique Dorrestijn

De 35 jarige Monique woont sinds kort in Rijnsburg samen met haar man Herman en hun twee kinderen Wessel en Kristel.

Kapsel en make-up

Na een drukke periode die zo'n verhuizing met zich meebrengt was het tijd voor een ander kapsel. In het dagelijks leven is Monique werkzaam als museum medewerkster en een representatief uiterlijk past bij die functie.

Annet knipt het haar in een bob met meer lengte aan de voorkant. De wens van Monique is een niet té kort kapsel en met deze lengte blijven er genoeg mogelijkheden over om het haar op verschillende manieren te dragen. Het haar wordt gekleurd met een semi-permanente kleuring die veel extra glans geeft en de kwaliteit van het haar niet aantast. Bovenop worden wat extra folies gezet in een andere kleur om een natuurlijk karakter te behouden met een gemêleerde koperbruine tint als resultaat.

Monique is opgemaakt met een minerale make –up van het merk Mintenz. Een cosmeticamerk met uitsluitend 100% natuurlijke producten. Met een concealer worden donkere plekjes en kringen weggewerkt om daarna met een foundation te worden afgewerkt. Wat blush op de wangen zorgt voor een zomerse look. De ogen zijn met lichte goudbruine tinten opgemaakt, zodat ze ook achter het donkere montuur van de bril nog zichtbaar zijn. De lippen worden met een koperkleurige gloss ingekleurd.

Om het haar te beschermen en de kleur zo lang mogelijk te behouden wordt er altijd een lotion gebruikt die aan deze eigenschappen voldoet. Styliste Annet laat zien op welke manieren Monique aan de slag kan met haar nieuwe kapsel. Klassieke stijl, of losse krullen, voor elke gelegenheid is er een passende oplossing. Monique ziet het helemaal zitten en als museummedewerkster vind ze dit kunststukje meer dan geslaagd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding