Calla krijgt Rabo Servicepunt

Open n Voor ouderen en mensen met een fysieke beperking introduceerde Rabobank Leiden-Katwijk een aantal jaren geleden de mobiele adviseur.

Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van deze service. Om nóg dichterbij de senioren te staan, opent Rabobank Leiden-Katwijk wederom een servicepunt in Calla in Rijnsburg. Vanaf donderdag 17 mei zijn de mobiele adviseurs hier elke donderdagochtend van 10:00 uur tot 11:00 aanwezig.

Zij helpen de bezoekers met het regelen van dagelijkse bankzaken zoals het openen van een rekening, het verlenen van een volmacht of hulp met internetbankieren. Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van de mobiele adviseurs? Bel dan met (071) 700 6000.


Schildersclub Welzijnskwartier exposeert in gemeentehuis

Expositie n Vanaf 9 t/m 31 mei is er een expositie van de deelnemers aan de schildersclub uit Rijnsburg te zien in het gemeentehuis van Katwijk.

De cursisten hebben hun mooiste werken geselecteerd. Er zijn prachtige werken te bewonderen in aquarel, acryl en olieverf. De voorstellingen zijn telkens weer verrassend. U kunt onder andere genieten van landschappen, zeegezichten, dieren en portretten.

De schildersclub bestaat inmiddels 18 jaar. Onder leiding van docente Willeke van der Boog wordt er elke donderdagmorgen geschilderd met heel veel passie en plezier.

Het enthousiasme van de cursisten ziet men direct terug in de geëxposeerde werken. U bent van harte uitgenodigd om de expositie met eigen ogen te komen zien.

Dat kan van maandag tot en met vrijdag in het gemeentehuis van Katwijk aan de Koningin Julianalaan 3.


Proefvaren bij Jachthaven Poelgeest

Advertorial n Het komend Pinksterweekend organiseert Jachthaven Poelgeest in Oegstgeest een Antaris, Maril en Maxima Proefvaart Weekend! Tijdens dit weekend is het mogelijk vrijblijvend kennis te maken met deze sloepen en tenders.

Poelgeest staat al jaren bekend vanwege de super luxe Antaris en Maril sloepen en heeft dit jaar haar assortiment uitgebreid met de Maxima tenders. De sloepen en tenders van Maxima worden geleverd met Honda buitenboordmotoren en Vetus dieselmotoren in afmetingen van 4,85 tot 6,30 meter. Deze boten onderscheiden zich in comfort en gebruiksgemak voor een zeer scherpe prijs. Van de Friese sloepenbouwer Maril ligt de dit jaar uitgekomen 7Nxt klaar voor een proefvaart. De 7Nxt is de grotere broer van de 6Nxt. Kenmerkend voor de nieuwe Maril serie is de functionele deur in de spiegel die toegang biedt tot het geïntegreerde zwemplateau. Midscheeps zijn een makkelijk toegankelijke koelkast en spoelbak ingebouwd. De breedte gecombineerd met het vlakke onderwaterschip zorgt voor veel stabiliteit en vaarcomfort. Ook liggen de populaire Antaris Fifty5 en Sixty6 klaar voor een proefvaart. Met deze vernieuwende modellen heeft Antaris veel succes. Maak tijdens het Pinkster Proefvaart weekend kennis met dez eboten. Dit kan op zaterdag en maandag van 11.00 tot 17.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur bij Jachthaven Poelgeest, Hugo de Vrieslaan 1 in Oegstgeest. Voor info www.poelgeest.nl.