Van vrijdag 18 mei 20.00 uur tot en met maandag 21 mei 06.00 uur is de N206 bij Katwijk afgesloten. | Foto: pr
Van vrijdag 18 mei 20.00 uur tot en met maandag 21 mei 06.00 uur is de N206 bij Katwijk afgesloten. | Foto: pr Foto: pr

Tjalmaweg bij Valkenburg dicht in Pinksterweekend

reparatie n De provincie Zuid-Holland voert in het Pinksterweekend van vrijdag 18 mei 20.00 uur tot en met maandag 21 mei 06.00 uur reparatiewerkzaamheden uit aan het asfalt van de Ingenieur G. Tjalmaweg (N206) tussen de Torenvlietbrug en de Wassenaarseweg. Alle gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid.

Om het werk snel en veilig uit te voeren, wordt de weg in beide richtingen afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Het doorgaande verkeer vanaf Noordwijkerhout en Noordwijk wordt omgeleid via de N444 en de A44.

Het doorgaande verkeer vanaf de A44 richting Katwijk/Valkenburg/Noordwijk/Noordwijkerhout wordt omgeleid via de N444 en de N206. De omleidingsroutes staan aangegeven met borden en er worden verkeersregelaars ingezet aan beide kanten van de afsluiting. Nood- en hulpdiensten kunnen te allen tijden door.

De lijnbus van Arriva wordt omgeleid door Valkenburg en stopt extra bij de halte Hoofdstraat. De gebruikelijke bushaltes op de Ingenieur G. Tjalmaweg (N206) zijn dat weekend niet in gebruik. Meer informatie daarover staat op www.arriva.nl.

Pinksterweekend

Om overlast te beperken, worden de asfaltwerkzaamheden aan de N206 bij Valkenburg in één weekend uitgevoerd. Er is gekozen voor het Pinksterweekend, omdat in dit weekend weinig andere werkzaamheden zijn in de omgeving. Daarmee probeert de provincie hinder voor de weggebruiker te beperken. Meer info: ww.zuid-holland.nl/N206.