Team Rijnsburg heeft zin in de fietssponsortocht. | Foto: pr.
Team Rijnsburg heeft zin in de fietssponsortocht. | Foto: pr. Foto: pr

Fiets 16 juni mee met Sport4Hope

n Sponsorfietstocht voor stichting 'Als Kanker je raakt'

evenement n Zaterdag 16 juni wielrennen, gewoon fietsen of E-biken voor mensen die geraakt zijn door kanker.

Een team van Rijnsburgers (zie foto v.l.n.r.) Mark Schreutelkamp , Cees de Mooij, Mark Siezenga, Lourens van Starkenburg, Bram de Mooij, William Paauw, organiseert Sport4Hope, de sponsorfietstocht voor de stichting 'Als Kanker je raakt'

De stichting 'Als kanker je raakt' wil mensen die door kanker geraakt zijn steunen bij hun vragen omtrent zingeving, vragen rondom leven en dood en (geloofs-)worstelingen.

U kunt hierover meer lezen op www.alskankerjeraakt.nl, er is ook een boek samengesteld door ds. Arie van der Veer, dat je gratis op de website kunt bestellen.

Op zaterdag 16 juni 2018 zal het wielerevenement 'Sport4Hope' plaatsvinden. Het evenement bestaat uit drie te fietsen routes, de IJsselmeerroute (260km) en de Randmeren- Veluwe- route.(132 km) En dit jaar is er de vernieuwde recreatieve Gooimeerroute (53km) voor gewone fietsen en E-bikes. Start- en finishlocatie is 'Topsportcentrum Almere'.

Als je geen fietsendrager hebt kun je je fiets op donderdagavond 14 juni tussen 18.00 uur en 20.00 uur inleveren op de Rijnsburgerweg 68, bij bord Gebroeders De Mooij de dam oprijden. Je fiets staat dan op zaterdag 16 juni op de startlocatie bij 'Topsportcentrum Almere'.

.

Behalve een mooie wielerdag, heeft 'Sport4Hope' dus als doel om sponsorgeld in te zamelen voor de stichting 'Als kanker je raakt'. Iedere deelnemer kan zijn eigen persoonlijke sponsorpagina op de site maken en deze gemakkelijk via zijn facebook, twitter enz. delen.

Enthousiast? Ga naar de website www.sport4hope.nl en meldt je aan en/of deel de pagina op je facebook en of twitter. Werf zo ook deelnemers voor dit evenement.

Bedrijven

Je kunt natuurlijk ook met je bedrijf deelnemen, dat is goed voor de stichting

'Als kanker je raakt' maar ook voor de teamspirit in je bedrijf. Wil je 'Sport4Hope' sponsoren neem dan even contact op of stort sponsorbijdrage op NL18RABO0308262530 onder vermelding Sport4Hope. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees de Mooij, 0651500842, ceesdemooij@outlook.com.