Inzamelen spullen

Goede n doel. De rommelmarkt van de Gereformeerde Kerk 'De Goede Herder' Valkenburg is dit jaar op vrijdag 1 juni. De kerk is daarom op zoek naar spullen die men kan verkopen. Denk hierbij aan servicegoed, speelgoed, tuinspullen, lampen, witgoed, boeken en kleding. Eigenlijk alles wat een tweede bestemming zou moeten krijgen. Wij nemen geen banken of grote meubelen mee. De opbrengst gaat naar twee doelen: 50% is bestemd voor het project: 'Samen kinderarbeid stoppen in Mali'. De andere helft is bestemd voor het opknappen van de hal van de kerk. Heeft u verkoopbare spullen en wilt u deze schenken? Dan kunt u bellen met de heer Schoneveld 06-48443364. De spullen worden op afspraak bij u opgehaald. Bij voorbaat hartelijk dank.


Oldtimers bij Valkenburgse meer

klassiek n De Voorschotense Oldtimer Vereniging (VOV) organiseert zondag 6 mei voor het tiende jaar de Oldtimer Voorjaarsdag aan het Valkenburgse meer in Valkenburg (ZH).

Vanaf 11.00 uur zijn klassieke voertuigen van zowel leden als niet-leden van harte welkom op het grote parkeerterrein aan het Valkenburgse meer naast museum Stoomtrein Katwijk Leiden en Brasserie Buitenhuis. De VOV Voorjaarsdag is elk jaar weer een prachtige dag met een schitterende show van de meest mooie en bijzondere oldtimers. Aan deze Voorjaarsdag kan iedereen met een klassieke (vracht)auto, tractor, motor, (brom)fiets van 20 jaar of ouder meedoen. Ook stoommachines en modelboten naar klassiek model zijn van harte welkom. Heeft u zelf geen klassiek voertuig dan is deze dag een schitterend (gezins)uitje. Deelname aan deze dag is geheel gratis en vrijblijvend.