Afbeelding
Foto: pr

Guilty Pleasure Party in De Peuk

n Met DJ's Cor Kromhout en Dirk de Koning

Feest n Op zaterdag 12 mei organiseert Stichting Castellumpop een Guilty Pleasure Party in Soos De Peuk in Valkenburg.

Voor dit feest, dat natuurlijk een tikkeltje fout is, wordt gebruik gemaakt van de originele, oude platencollectie van De Peuk. Kortom: geen voorgeprogrammeerde playlists, geen hip DJ-werk, zelfs geen CD's, alles komt deze avond, krakend en al, van old school vinyl. De avond gaat om 20.30 uur van start en duurt tot ongeveer middernacht.

Toen Castellumpop net bekend gemaakt had dat er een benefietavond kwam om de stichting uit de financiële nood te helpen, bood Dirk de Koning zich belangeloos aan om een keer muziek te komen draaien. De Rijnsburger is al tientallen jaren actief voor de GoGo. Door zijn aanbod ontstond het idee voor een Guilty Pleasure Party met de oude platen van De Peuk. De collectie is in de loop van de tijd opgebouwd door de Peuk-DJ's van weleer, die van hun vergoeding van De Peuk vele singles, LP's en 12"-uitvoeringen kochten. Dirk wordt deze avond bijgestaan door Cor Kromhout, die de Peuk-collectie natuurlijk van haver tot gort kent. Omdat Dirk de Koning zelf ook een uitgebreide collectie heeft, zullen er ook hits te horen zijn die uit de GoGo niet weg te denken waren. Wat toen keun of gaaf was, is nu guilty pleasure. Een nummer waar je dan meteen aan moet denken, is bijvoorbeeld La Bamba van Los Lobos. Dat was zowel in Rijnsburg als in Valkenburg een nummer dat steevast elke soosavond werd gedraaid.

Heb je de behoefte om je guilty pleasure te uiten? Schaam je nergens voor! Laat ook in je kleding zien wat jouw guilty pleasure is! De mooist verklede man en vrouw winnen een prijs en natuurlijk eeuwige roem.

Kaarten zijn te koop voor € 5,00 per stuk bij Keurslagerij Timmers (Broekweg 2), Hoekstra Wheels (Torenvlietslaan 14) en Tankstation Jongeneel (Voorschoterweg 15a). Toegang vanaf 18 jaar. Mochten de kaarten niet vooraf zijn uitverkocht, dan zijn ze ook op de avond zelf aan de deur te koop. Dan betaal je € 7,50 per stuk. | Foto: pr.