Inloopochtend

Uitnodiging n Woensdag 2 mei organiseren de vrijwilligers van de drie plaatselijke kerken in Valkenburg weer een inloopochtend. Deze wordt gehouden in de zaal van de Hervormde Kerk aan het Castellumplein. Een ieder die zin heeft om even gezellig te babbelen, een kopje koffie te drinken of zo maar even binnen te lopen is van harte welkom tussen 10.00 uur en 11.30 uur.


Sing in

Living n Words. Liefde is een keus! Dat is het thema van de Sing In van april. Het is makkelijk om iemand lief te vinden die jou ook lief heeft. Maar hoe zit dat met de liefde voor je naaste? Er is geen onderwerp zo vaak besproken als de liefde. We raken er zelfs niet over uitgepraat. Daarom komt Ruud van Delft spreken over het thema 'liefde is een keus'. Hij denkt er met ons over na hoe we voor de liefde kunnen kiezen. Living Words zorgt weer voor een mooi en afwisselend programma van oude bekende nummers en nieuwe meezingers! We verheugen ons weer op hun komst. Onder leiding van Gerard van Duijn wordt er samen met het koor lekker gezongen. De dienst zal worden gehouden op zondag 29 april in de Hervormde kerk van Valkenburg, aanvang 18.30 uur.


Expeditie Juttersgeluk

Oproep n Bijzondere strandjutters gezocht op vrijdagmiddag 18 mei 2018.Van 16 tot en met 31 mei gaat de Expeditie Juttersgeluk alle Noordzeestranden schoonmaken samen met mensen voor wie een gewone baan niet zo gewoon is. Dit gaat plaatsvinden op vrijdag 18 mei in Katwijk aan Zee. Van 13.30 tot 15.30 uur kun je dan gratis deelnemen aan de etappe. Je wordt ontvangen met koffie en taart in een paviljoen op het Zuid strand waar wethouder Jacco Knape je welkom heet. Juttersgeluk legt uit hoe je afval op het strand herkent en hoe je het veilig opraapt. Daarna start de etappe van ongeveer een uur: een ware ontdekkingstocht. Het afval wordt door de jutters meegenomen zodat er een schoon strand achterblijft.

Meld je individueel of met je groep aan via http://www.juttersgeluk.nl/direct-aanmelden/ Expeditie Juttersgeluk is speciaal voor mensen die (tijdelijk) minder goed meekomen in de maatschappij. Bijvoorbeeld als je van een WLZ of WMO voorziening gebruikmaakt of onder de participatiewet valt. Ook vrijwilligers, mantelzorgers, begeleiders en zorgverleners, zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden! Deelname is gratis, maar je moet zelf voor vervoer naar het startpunt van de etappe zorgen. Geef je snel op want vol is vol. Expeditie Juttersgeluk is een initiatief van Stichting Juttersgeluk in samenwerking met KIMO Nederland/Belgiƫ.