Zingend-Geloven

Dienst n Op zondag 29 april is er in de Grote kerk om 17.00 uur een Zingend-Geloven dienst. Het thema van deze dienst is 'Van bron naar vindplaats' en lopen we mee met de Emmaüsgangers uit Lucas 24. Ds. Lennart Hoftijzer gaat hier over spreken. Muzikale medewerking wordt verleend door een samengesteld ensemble vanuit de Floraband. Van harte welkom.


Mini workshop

Dorpshuis n Rijnsburg aan de Hofweide, organiseert donderdag 3 mei van 14:00 – 17:00 een mini workshop bloemstukje maken. De bloemen worden gemaakt van servetten. Kosten voor deze activiteit is €5, aanmelden kan via hetdorpshuisrijnsburg@gmail.com of 06-14019445.


Ringsteken

paardenmarkt n De Rijnsburgse Paardenmarkt wordt dit jaar gehouden op woensdag 13 juni. Vanaf kwart over twee begint het ringsteken voor rijtuigen aan de Graaf Florislaan waar ook dit jaar weer antieke en niet-antieke wagens aan deel kunnen nemen. Wilt u meer informatie of zich opgeven, neem dan contact op met Jessica de Mooij op telefoonnummer 06 1494 2892. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij. Om kwart over drie 's middags is er het ringsteken onder de man, georganiseerd door de Burchtruiters. Voor nadere informatie of opgeven voor deze activiteit kunt u contact opnemen met Heidi van Egmond op telefoonnummer 06 5151 9473.


Bibliotheek dicht

feest n Alle vestigingen van Bibliotheek Katwijk zijn op Koningsdag (vrijdag 27 april) de gehele dag gesloten. Op vrijdag 4 mei sluiten de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg om 17.00 uur in verband met dodenherdenking. Ook op Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei) is de bibliotheek dicht.