Afbeelding
Foto: pr

Inloopochtend

Gewijzigde n Locatie. Op donderdag 19 april is er weer een inloopochtend. In verband met de verbouwing van De Voorhof wordt deze gehouden in een van de zalen van de Immanuelkerk. Ook hier is iedereen van harte welkom. Loop gewoon eens binnen. Er zijn altijd mensen die je welkom heten en een praatje willen maken. Je kan sjoelen, een kaartje leggen of een spelletje doen. Het team van gastvrouwen en gastheren willen je graag ontvangen.


Zoektocht

Geslaagd n Vrijdagmiddag was Rijnsburg in rep en roer. Aanleiding hiervan was de vermissing van twee Duitse kinderen van 6 en 8 jaar. De kinderen, Frederique en Johannes waren sinds het begin van de middag vermist. Voor het laatst waren ze in een speeltuin gezien. De politie sloeg groot alarm, waardoor zelfs de mobiele eenheid heeft gezocht. Via media, Burgernet en Buurt Whatsappgroepen werd ook het publiek ingeschakeld. Gelukkig kwam via de Buurt Whatsappgroep van de Katwijkse wijk Rijnsoever snel een melding dat de kinderen daar gevonden waren. De ouders van de twee vermiste kinderen hebben de politie getrakteerd op wat lekkers voor bij de koffie.


Orgelconcert Anton Doornhein

Uitnodiging n Zaterdag 14 april a.s. geeft oud Rijnsburger Anton Doornhein een orgelconcert in de Waalse kerk in Leiden, op het middentoons gestemde Steevens-van Assendelft orgel. Hij speelt er werken van o.a. Rossi, Sweelinck, Roberday, van Soldt en eentje van hem zelf: transcriptie van een improvisatie van Klaas Bolt. Een mooie gelegenheid voor orgel liefhebbers om dit fraaie orgel in dit intieme kerkje aan de Breestraat (naast Stadsgehoorzaal) te beluisteren. Aanvang concert 16.30 uur.