Afbeelding
Foto: pr

Indoorvolkstuin

Open n dag. Van je hobby je werk mogen maken is een gunst. Het ontvangen van de publieksprijs voor de 'Duurzaamheidsprijs Duin en Bollenstreek' op 15 maart jl. maakt het nog wat leuker. Om te laten zien wat de Indoorvolkstuin precies inhoudt is er weer een open dag op zaterdag 7 april a.s.

Wandel gezellig tussen de tuintjes van de indoor volkstuinders gelegen aan het Kanaalpad Noord West 1. Het tuinieren gebeurt op biologische wijze. Wanneer u denkt dat dit moeilijk is, wordt u op 7 april duidelijk dat dit voor iedereen mogelijk is. Heeft u interesse in het indoor tuinieren, op biologische wijze en altijd in een goed werkklimaat, ook daar kunt u over geïnformeerd worden. De deur is voor u open van 10:00 uur tot 16:00 uur. De koffie staat klaar.


Avondgebed in Grote Kerk

woensdag n Even onthaasten, te midden van alle hectiek en drukte. Heeft u daar behoefte aan? Kom dan naar het avondgebed in de Grote Kerk, georganiseerd vanuit de Protestantse Gemeente Rijnsburg. Vanaf 11 april zal iedere woensdag de kerk open zijn van 19.15 uur tot 19.45 uur. Bijbellezing en gebed worden afgewisseld met momenten van stilte en muziek. Ook krijgt u de gelegenheid om een kaarsje aan te steken. Aan het eind is het mogelijk om voor u te laten bidden door de dienstdoende voorganger. Op 11 april zal dat ds. Hoftijzer zijn. Van harte welkom.