Inloopochtend

Uitnodiging n Woensdag 18 april organiseren de vrijwilligers van de drie plaatselijke kerken in Valkenburg weer een inloopochtend. Deze wordt gehouden in het Trefpunt aan het Boonrak in Valkenburg. Een ieder die zin heeft om even gezellig te babbelen, een kopje koffie te drinken of zo maar even binnen te lopen is van harte welkom tussen 10.00 uur en 11.30 uur.


VrouwenTijd

Ontmoeten n Woensdagochtend 11 april a.s. organiseert VrouwenTijd een fijn samenzijn voor vrouwen en vriendinnen. Spreekster deze ochtend is Joke van der Meij. Zij zal spreken over het onderwerp: Schaap & Herder. Ook is er weer een creatieve activiteit bedacht, waarvoor u een hamer mee moet nemen. De kosten voor deze ochtend zijn 5,- euro. De bijeenkomst wordt gehouden in de zaal van de Hervormde Kerk, Castellumplein 1 in Valkenburg, aanvang 9.00 uur. Aanmelden bij Jolanda Klok, mklok000@ziggo.nl.


Street karten

Activiteitenmiddag n voor jong en oud. In het kader van het 125 jarig bestaan van 'IJsclub Nooitgedacht is er op zaterdag 7 april 2018 Street karten op de Jan van Leeuwen IJsbaan bij IJsclub Nooitgedacht. Jongeren vanaf 11 jaar zijn van harte welkom. Ook is er een stormbaan, springkussen en kan je je laten schminken. Deze activiteiten starten om 13.00 uur en zullen tot 17.00 uur plaatsvinden. De organisatie hoopt op een gezellige middag.


Winst voor Valken'68

Voetbal n Afgelopen zaterdag dichtte Valken'68 de kloof met Die Haghe met drie punten. Tijdens de uit wedstrijd tegen HVC'10 werd er met 1-2 gewonnen. De 0-1 werd gemaakt door Chris de Lange. De 0-2 door Robbert van Delft.