Afbeelding
Foto: pr

Informatie bijeenkomst Dorcas Winkel

Uitnodiging n Dorcas Ondernemers Regio West (DORW) organiseert volgende week dinsdagavond, 3 april, een informatie bijeenkomst voor de nieuwe Dorcas Winkel.

Deze bijeenkomst wordt gehouden in de Koningin Wilhelminaschool te Rijnsburg. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en uiterlijk 21.30 uur hoopt men de bijeenkomst af te ronden. Het bestuur van DORW is zich aan het oriƫnteren of het haalbaar is een Dorcas-winkel in Rijnsburg, Valkenburg of Katwijk te openen. Dit in samenwerking met Dorcas Nederland. Momenteel zijn er al 31 Dorcas-winkels in Nederland die allemaal volledig gerund worden door vrijwilligers. In een Dorcas-winkel worden tweedehands spullen verkocht. De opbrengst gaat naar de projecten. De organisatie vraagt mensen uit de omgeving van de winkel om goederen in te leveren die vervolgens in een Dorcas-winkel worden verkocht.

Voor de werkzaamheden in de nieuwe winkel is men op zoek naar enthousiaste vrijwilligers van alle leeftijden. Als u interesse heeft in deze plannen van DORW, dan bent u van harte welkom op deze avond. Aanmelden voor deze avond kan telefonisch via 06 52 31 76 58 (Mariƫlla Zandbergen) of per e-mail via mariella@dorcasregiowest.nl.