Muzikanten

gezocht n Interkerkelijk koor Shir Chadas uit Rijnsburg is op zoek naar een ervaren pianist(e) en drummer die affiniteit hebben met het geloof en dit gezellige koor willen begeleiden. Naast de wekelijkse repetitie op dinsdagavond vindt er ongeveer één keer in de twee maanden een optreden plaats in een kerkdienst in de regio. Ook verzorgt het koor af en toe een koffieconcert in een verzorgingshuis. Lijkt het je leuk om Shir Chadas te begeleiden of wil je nadere informatie? Neem dan contact op met Berlanda Ravensbergen: 06-43164023. Of stuur een e-mail: info@shirchadas.nl.


Paaseieren zoeken

Pasen n Op eerste paasdag kunnen kinderen, met behulp van hun ouders, in speeltuin Westerhaghe paaseieren zoeken. Vroege vogels hebben de chocolade eitjes verstopt en vanaf 10.00 uur kan het zoeken beginnen. Natuurlijk mogen de eieren direct worden opgegeten.


Aanrijding

Zwaar n gewond. Een scooterrijder is vorige week woensdagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Noordwijkerweg. De scooterrijder kwam vanuit de Van Beuningenstraat en wilde de weg oversteken. Hierbij werd de scooter geschept door de auto. Door de klap kwam de scooterrijder op het naastgelegen fietspad terecht. Twee ambulances kwamen ter plekke om het slachtoffer te verzorgen, waarna deze met spoed vervoerd werd naar het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.


Grip op de Knip

Dit n is een stichting die inwoners van de gemeente Katwijk hulp biedt bij financiële problemen of schulden. www.gripopdeknipkatwijk.nl of 06-22062590.