Uitslag loterij Uitzendingsdag 2018

Prijzen n Op zaterdag 24 maart 2018, tijdens de Uitzendingsdag in de Voorhof, was de trekking van de loterij van Protestantse Gemeente Rijnsburg, ten behoeve de uitzending van Johan en Astrid Klaasse naar Aruba en ds. Gert en Rieneke van de Pol naar Malawi.

Op de volgende lotnummers is een prijs gevallen:

Hoofdprijs: Reischeque ter waarde van 500 euro lot 2053

Apple I-pad air lot 4204

Dinerbon €200,- lot 2424

Fotoshoot gezin lot 4487

Pakket boeken lot 2577

Kappersbon lot 2102

Kleding bon lot 3967

Doos Rituals lot 0674

Dubbele fietstas lot 4251

Rijnsburgs Bierpakket lot 1958

Café bon lot 2724

Inlijsting strandgezicht lot 1019

Voor het afhalen van gewonnen prijzen kunnen de prijswinnaars zich met lot melden bij:

B.W. Righarts, Disseveltstraat 12 te Rijnsburg. Graag vooraf even een afspraak maken via het mailadres b.righarts@gmail.com. Meer weten over de Uitzendingsdag? Bekijk dan de terugblik op www.protestantsrijnsburg.nl/uitzendingsdag.


Vier Paasmorgen in veiling Flora

Psalmproject n De dood en opstandig van Jezus heeft de geschiedenis van de mensheid compleet veranderd.

Hoe relevant is het nog dat we zeggen dat Jezus leeft? In de Paasmorgendienst op zondag 1 april om 10.00 uur in Bloemenveiling Royal FloraHolland zullen we kijken hoe het verhaal, wat zich al in de woestijn afspeelt, profetisch verwijst naar de gebeurtenissen die komen zouden en hoe het ons leven vandaag de dag kan raken. Spreker is Gor Khatchikyan uit Utrecht en de muzikale medewerking komt van de landelijk bekende band The Psalm Project. Iedereen is van harte uitgenodigd. Helaas is er voor de kleinsten geen crèche aanwezig. Iedereen is van harte uitgenodigd.


Groen certificaat voor Voedselbank

Verdiend n Vrijdagmiddag 23 maart was er na afloop van de wekelijkse uitgifte van de voedselpakketten een klein feestje bij de voedselbank.

De Stichting Voedselbank Katwijk heeft de voedselveiligheid en de hygiëne aantoonbaar op orde. Het door de Houwers Groep uit Geldermalsen afgegeven HG-certificaat werd door Ellen Essed van Vereniging van Nederlandse Voedselbanken uitgereikt aan de coördinatoren Marleen van der Gugten en Trien Schaap. Dit betekent dat de voedselbank over een gedegen bewijs beschikt dat op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne op een correcte manier wordt gewerkt.
"Aan de hand van een inspectielijst zijn de basisvoorwaarden en de procesbeschrijvingen op basis van het infoblad 76 en het handboek Voedselveiligheid Vereniging van Nederlandse Voedselbanken goed bevonden", zegt voorzitter Aafke van Rhijn met zichtbare trots. "De inspectie heeft uitgewezen dat wij voldoen aan de groene kleur. Wij willen onze klanten uitsluitend het beste van het beste bieden, dan is optimale hygiëne en goede producten uiteraard één van de belangrijkste vereisten. Daar werken we dagelijks hard aan met het hele team vrijwilligers. Voor ons is het verkrijgen van het HG-certificaat niet alleen een beloning voor onze inspanningen, maar ook een aanmoediging om onze visie en werkwijze voort te zetten en te verbeteren."