Lofstem zingt The Crucifixion

Valkenburg n Chr. gemengde zangvereniging "De Lofstem" uit Rijnsburg zal op Goede Vrijdag 30 maart The Crucifixion ten gehore brengen. Dit zal plaatsvinden in de Goede Herder Kerk in Valkenburg. The Crucifixion is een gezongen meditatie over het lijden van Christus. Het lijdensverhaal wordt op een aangrijpende en indrukwekkende manier gezongen en vertelt. Het wonder van Christus liefde voor de mensen, en de droefheid en rouw om de wreedheden en pijn komen tot uiting in dit passieverhaal. Het koor"De Lofstem" heeft dit passieverhaal al meerdere malen uitgevoerd maar is blij dat het deze keer in Valkenburg gezongen gaat worden. Het koor staat onder leiding van dirigent Bert Visser en de orgelbegeleiding wordt verzorgt door Harm Aten. U bent van harte welkom op Goede Vrijdag in de Goede Herder kerk, Hoofdstraat te Valkenburg; aanvang dienst 19.30 uur. In dezelfde gemeente staan op de afsluitende Stille Zaterdag Gods Woord en het Licht van Christus centraal, met inbreng van tien gemeenteleden. Na de eredienst is er een feestelijk samenzijn. Alle avonden beginnen om 19.30 uur.


Gezocht

Collecteleiders n De Nationale collecte voor de epilepsiebestrijding wordt gehouden van 4 juni tot 9 juni 2018. Maar dit moet wel georganiseerd worden door een collecteleider. Wie zou dit in Rijnsburg willen oppakken? Aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met de regiocoördinator Aad Gardien tel. 0174-248 271 of 06-228 48 631.


Paasconcert

TriPodia n Goede Vrijdag, 30 maart a.s., geeft Gerald Troost een concert in TriPodia te Katwijk. Het thema is: '100% voor jou!' Het programma zal bestaan uit ontroerende solo's over het lijden, sterven en opstaan van Jezus. Tickets à 5 euro zijn te reserveren via www.zingenindekerk.nl.