Inloopochtend

Uitnodiging n Woensdag 4 april organiseren de vrijwilligers van de drie plaatselijke kerken in Valkenburg weer een inloopochtend. Deze wordt gehouden in het Trefpunt aan het Boonrak in Valkenburg. Een ieder die zin heeft om even gezellig te babbelen, een kopje koffie te drinken of zo maar even binnen te lopen is van harte welkom tussen 10.00 uur en 11.30 uur.


Leden vergadering

Uitnodiging n IJsclub Nooitgedacht. Morgen, vrijdagavond 23 maart is er de Algemene Ledenvergadering van IJsclub Nooitgedacht. Deze wordt gehouden in het clubgebouw en begint om 20.15 uur. Na de pauze van de vergadering is er de bestuurswisseling. Aftredend en herkiesbaar zijn Arie de Vries, Peter Noyons en Marius van Leeuwen. Aftredend en niet herkiesbaar is Henk de Vries. Tegen kandidaten kunnen zich voor de vergadering melden bij de secretaris. Vanaf 20.00 uur is er inloop met koffie en thee. Alle leden zijn van harte uitgenodigd.


Inzamelen spullen rommelmarkt

Goed n doel. De rommelmarkt van de Gereformeerde Kerk 'De Goede Herder' is dit jaar op vrijdag 1 juni. De kerk is daarom op zoek naar spullen die men kan verkopen. Denk hierbij aan servicegoed, speelgoed, tuinspullen, lampen, witgoed, boeken en kleding. Eigenlijk alles wat een tweede bestemming zou moeten krijgen. Wij willen geen banken of grote meubelen; deze zijn onverkoopbaar. De opbrengst gaat naar twee doelen: 50% is bestemd voor het project: 'Samen kinderarbeid stoppen in Mali'. De andere helft is bestemd voor het opknappen van de keuken van de kerk. Heeft u verkoopbare spullen en wilt u deze schenken? Dan kunt u bellen met de heer Schoneveld 06-48443364. De spullen worden op afspraak bij u opgehaald. Bij voorbaat hartelijk dank.


Disco 30 plus

Voorverkoop n Lekker dansen of luisteren naar de muziek uit uw jeugd? Genieten van de soul en de disco uit de jaren zeventig en tachtig. Dit kan weer op zaterdag 14 april in De Roskam. De voorverkoop is weer gestart bij Shell-De Jong. Of bestel kaarten via de mail arievanrooijen@hotmail.com. De zaal gaat om 20.30 uur open. Vanaf 21.15 uur start DJ Arie van Rooijen de grootste dance classics van toen. Entree aan de deur 7,50 euro, voorverkoop slechts 5 euro. Zie ook Facebook Disco 30 plus Katwijk.


Matthaus Passion

Morgen n Vrijdag 23 maart zal COK Hallelujah haar 61e Matthäus Passion uitvoeren in de Dorpskerk in Katwijk aan de Rijn. Kaarten, €37,50, zijn nog online te bestellen www.cokhallelujah.nl.