The Expired Faces in De Peuk

Voor 2018 heeft de Stichting Castellumpop weer een serie sessions ingepland in Soos De Peuk in Valkenburg.

De eerste van het jaar is op zaterdag 24 maart. Dan staan The Expired Faces op het podium. De avond start om 20.30 uur en is rond middernacht afgelopen. Heb je geen kaart kunnen bemachtigen voor de andere, inmiddels uitverkochte muziekevenementen in Katwijk, dan is dit een uitstekend alternatief. The Expired Faces uit Katwijk brengen een heerlijke mix van rock, soul en een beetje new-wave. Kaarten zijn te koop voor € 5,00 per stuk bij Keurslagerij Timmers (Broekweg 2), Hoekstra Wheels (Torenvlietslaan 14) en Tankstation Jongeneel (Voorschoterweg 15a). Toegang vanaf 18 jaar. Kaarten zijn ook op de avond zelf aan de deur te koop. Dan betaal je € 7,50 per stuk.


Bruidsbeurs

Zaterdag 7 april 2018 organiseert de Bruidshoek uit Leiden alweer voor de 8ste keer Bruidsbeurs Katwijk.

En dit jaar hebben wij de primeur om in een geheel nieuw gebouwde Surf en Beach op het strand van Katwijk te gast te zijn. Deze beurs is inmiddels een begrip in Katwijk en omstreken en heeft al voor enorm veel gelukkige bruidsparen als leidraad gediend voor een geweldig huwelijk. Kom gezellig langs en laat je inspireren door de vele standhouders en win prachtige prijzen voor jullie huwelijksdag. Je kunt ook heerlijk blijven lunchen en de dag afsluiten met een romantische strandwandeling. Meer informatie vind je op www.facebook.com/bruidsbeurskatwijk en Surf en Beach is gelegen aan de Boulevard Zeezijde 9.


Jeugddienst

Met de Bethelband. Zondag 25 maart in de Hervormde kerk aan het Castellumplein Valkenburg, aanvang 18.30 uur.

Smaak en lekker eten is een hot item. Kookboeken vliegen over de toonbank. Kijk op Instagram en je kunt duizenden mensen volgen die "iets" met eten doen. Van grote koks met culinaire recepten tot je eigen buurvrouw die de dagelijkse hapjes uit haar keuken deelt. Eten, we kunnen er altijd over praten. Van lekker eten kunnen we dus duidelijk genieten, maar hoe genieten we van Gods goedheid? Zo makkelijk we over eten praten en recepten delen, zo onbekend lijkt het om te spreken over Zijn goedheid. De Bijbel is het ideale receptenboek, maar soms 'proeven' we nog te weinig van de liefde van God.

Dominee Henzen komt vertellen over de goedheid van God, en hoe we dit kunnen proeven er ervaren. Ook is de Bethelband uit Katwijk aanwezig. De Jeugddienstcommissie hoopt velen te ontmoeten.