Afbeelding
Foto: pr

Kampioenen bij IJsclub

Voor het eerst in de geschiedenis van de RIJC werden alle clubkampioenen van de vereniging direct na afloop gehuldigd boven in het restaurant van de Leidse IJshal. Zaterdag 5 maart werd er hard gereden, wat resulteerde in bijna 40 pr's. Het totaal aantal pr's zit nu op 182 en met nog de Andries Kwikbokaal en de 3e cupwedstrijden in het vooruitzicht zal er ruim over de 200 pr's gescoord worden. Ilse Veuger en Sten Hutten staan bovenaan in het PR klassement met 8 pr's.

Na afloop werden de kampioenen in de diverse categorieën gehuldigd. Zowel bij de wedstrijden als bij de huldiging hing een gezellige sfeer. Deze keer ontvingen ze medailles met ook de olympische ringen er op gegraveerd. Alle deelnemers van de mini's t/m de A junioren ontvingen ook een fraai 333m. nl bandje, wat in het teken stond om de 333 meterbaan te gaan realiseren. De uitslagen van deze wedstrijden met de namen van alle kampioenen kun je vinden op de website van de RIJC: www.rijnsburgseijsclub.nl.


Bedankt

Vrijdagavond 9 maart was het in de grote zaal van De Voorhof in Rijnsburg, een gezellige drukte. Negentig gasten hadden zich aangemeld voor het sponsordiner ten bate van de projecten Handen Wapperen 2018 van Stichting Oekroe te Rijnsburg. Er werd genoten van een voortreffelijk 3 gangen menu. Daarnaast was er nog een verloting met mooie prijzen.

Mede door de belangeloze inzet van velen was het een zeer geslaagde avond. Iedereen heel hartelijk dank.