Afbeelding
Foto: pr

Angela de Leeuw

Mensen geven zich om verschillende redenen op voor de make-over, maar deze reden was wel heel bijzonder en dapper. Angela is 34 jaar oud en komt uit Valkenburg. Ze heeft twee dochters Bo en Joy. Ze gaat binnenkort beginnen met een chemokuur. Als gevolg van deze kuur gaan al haar haren uitvallen. Na een heel leven lang haar wordt het nu noodzaak om een korte coupe te laten aanmeten. Na de chemo komt het haar in bijna alle gevallen terug, maar kan van structuur veranderd zijn. Je kunt dus krullend haar krijgen of een donkerder kleur dan voorheen.

Kapsel en make-up

Styliste Annet begint met het kort snijden en knippen van het haar. De eigen haarkleur is van nature donkerblond. Er word getwijfeld tussen een cool blonde kopertint of zeer licht asblond. Na lang wikken en wegen wordt het toch de blonde versie. Het haar wordt op een zachte manier ontkleurd en daarna getoned met violet blauwshampoo en masker. Zo blijft het haar ook verzorgd na het ontkleuren. Als het haar nu gaat groeien krijgt ze door haar eigen haarkleur een mooie diepe aanzet.

De make-up bestaat uit een foundation en een mooie zachte blush. Door de wenkbrauwen aan te zetten met een poeder geeft dit het gezicht veel meer expressie. Ook als straks de wenkbrauwen uit zullen vallen kun je op die manier een mooie wenkbrauw houden. De ogen worden met een highlight roze tint opgemaakt en met zwarte mascara afgewerkt. Door het binnenste ooglid met wit oogpotlood aan te zetten lijken haar ogen wat groter. Tot slot worden de lippen gestift met een lichte matte roze bruine tint.

Annet stylt het haar en geeft nog enkele tips waarna Angela poseert voor de camera. Het is haar allemaal erg meegevallen en over het resultaat is ze dik tevreden. Hier kan ze wat mee in de toekomst.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding