Bingo

Buurtvereniging n Irissenstraat organiseert dinsdag 13 maart weer een gezellige bingo avond. Deze wordt gehouden in de Go*Go. Iedereen is van harte welkom, aanvang 20.00 uur.


PCOB Contactmiddag

Uitnodiging n Het bestuur van de PCOB organiseert woensdagmiddag 14 maart weer een contactmiddag. Deze wordt gehouden in De Voorhof, aanvang 14.30 uur. De Valkenburgse Joke van der Mey is aanwezig samen met herder Thomas van der Mey. Zij laten bekende plekken in Katwijk en omgeving zien, waarbij het Bijbelverhaal van de Goede Herder hierin terug komt. Deze middag kunt u zich vanaf 13.30 uur inschrijven voor het reisje van 28 maart 2018.


Jeugd boeketdienst

Kerk n Op zondag 11 maart is een Jeugdboeketdienst in samenwerking met World Servants Rijnsburg. Zij gaan met 34 jongeren dokterswoningen bouwen in Myanmar. De opbrengst van de collecte tijdens deze dienst gaat dan ook naar dit project. Het thema van de dienst is: 'Je bent niet alleen!' Spreker is Marco van Delft en muzikale begeleiding wordt verzorgd door band Xalt. Aanvang dienst 17.00 uur in de Immanuelkerk.