Handwerkcafé

Dorpshuis n Rijnsburg organiseert dinsdag 6 maart van 10:00 tot 13:00 haar handwerkcafé met dit keer een naalden/spelden mapje maken. Kosten voor deze activiteit is €5. Aanmelden kan via hetdorpshuisrijnsburg@gmail.com of 06- 43546647. Het Dorpshuis is gevestigd in de Gogo aan de Hofweide 1 in Rijnsburg.


Gezocht

Collectanten n Van 11 tot en met 17 maart wordt de collecteweek van Amnesty International gehouden. De organisatie kan in Rijnsburg nog collectanten gebruiken. Wilt u meehelpen? Opgeven als collectant kan bij Gert Eldering: elderingg@gmail.com, telefoon 071-402 08 15.


De Voorhof

Verbouwing n Binnenkort start de verbouwing van De Voorhof. In verband met deze verbouwing worden er van 26 tot en met 30 maart geen activiteiten van Welzijnskwartier in De Voorhof georganiseerd. De activiteiten worden op dinsdag 3 april hervat op een andere locatie: de grote zaal van de Immanuëlkerk, Kerkstraat 7. Het betreft een tijdelijke verplaatsing van de activiteiten naar deze locatie, waarschijnlijk tot september 2018.


Open dag

Uitnodiging n Hoe doen ze dat eigenlijk bij Werkgroep De Ruyter? Bijna tweewekelijks een grote oplegger vol met hulpgoederen naar Oost Europa brengen vraagt om een logistiek hoogstandje. Zeker als je met 100% vrijwilligers werkt. Zaterdag 10 maart kunt u met eigen ogen bekijken hoe we dat doen. Je kunt die zaterdag met je eigen ogen zien hoe we alle goederen verwerken. Horen hoe het er aan toe gaat van inpakken tot inladen. Voor de kinderen is er een springkussen en natuurlijk is er een bakkie. Iedereen is welkom zaterdag 10 maart van 11.00 tot 15.00 uur, Vinkenweg 7 in Rijnsburg.