Schrijvers gezocht

Bibliotheek Katwijk is op zoek naar schrijvers uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg voor de Katwijkse schrijversavond in de Boekenweek. Op woensdag 14 maart tussen 20.00 en 22.00 uur organiseert de bieb deze bijzondere ontmoetingsavond waarbij lokale schrijvers zichzelf en hun boek(en) presenteren aan belangstellenden en lezers volop de gelegenheid krijgen kennis te maken met schrijvers uit hun woonplaats.

Het maakt niet uit of het om fictie, poëzie, non-fictie of kinderboeken gaat: alle schrijvers zijn van harte uitgenodigd om hun werk onder de aandacht te brengen en met hun lezers van gedachten te wisselen. Bent u zo'n schrijver die graag acte de présence geeft op deze schrijversavond in de bieb, dan kunt u zich nu aanmelden per mail bij: fwestgeest@bibliotheekkatwijk.nl. In verband met de beschikbare ruimte, wordt er bij teveel aanmeldingen een selectie gemaakt.

Het wordt opnieuw een leuke, gezellige en ontspannen avond met als doel schrijvers en lezers bij elkaar te brengen. Dat gebeurt in een marktachtige ambiance waarbij bezoekers van het ene schrijverstafeltje naar het andere 'hoppen'. Tijdens het centrale gedeelte verzorgt een aantal schrijvers op het podium een korte en verrassende voordracht.

De muzikale omlijsting van de avond is in handen van The Cortet Band van Muziekschool Katwijk. Natuurlijk wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Voor lezers die nu al enthousiast raken voor dit Schrijversfeest op 14 maart en erbij willen zijn: toegangskaarten zijn te koop in alle bibliotheekvestigingen en via www.bibliotheekkatwijk.nl. Toegangskaart(en). Prijs: 6 euro voor leden Bibliotheek Katwijk en 8 euro voor niet-leden.


Vijf jaar Fem071

Fem071 is een netwerk voor ondernemende vrouwen. Deze maand, donderdag 8 maart, is er een boeiend thema en tijd genoeg om kennis te maken en te netwerken met andere ondernemers. Elke keer is er een wisselend gezelschap, daardoor heeft elke avond zijn eigen dynamiek. Ondernemers, die al eerder een avond verzorgden, komen 8 maart een korte workshop geven. Het heeft alles te maken met ondernemen. Deze lustrumviering is een 'Fem071 proeverij' en wordt gehouden in de Oude Keuken in Rijnsburg. Aanmelden kan via Facebook/fem071.


Boeketdienst

Zondag 4 maart spreekt ds. Lennart Hoftijzer in de Boeketdienst. Het thema is: 'Liefde vergeeft. Dienstleider is Cees van der Meij. Muzikale medewerking Marc van Starkenburg. Er is Kidsmission en crèche aanwezig. De dienst begint om 17.00 uur in de Immanuëlkerk.