Inloopochtend

Uitnodiging n Woensdag 7 maart organiseren de vrijwilligers van de plaatselijke kerken in Valkenburg weer een inloopochtend. Deze wordt gehouden in de Lichtbron aan het Lambrechtsveld in Valkenburg. Een ieder die zin heeft om even gezellig te babbelen, een kopje koffie te drinken of zo maar even binnen te lopen is van harte welkom tussen 10.00 uur en 11.30 uur.


Ondertekening

Huurcontract n Vorige week ondertekenden de bestuurders van Stichting De Steenrots en Alfred Busser, directeur-bestuurder van Dunavie, het huurcontract van negen zorgwoningen en een zorgbegeleidingsruimte in het complex Rijnweide. Ria van Leer: "Voor de bewoners van De Steenrots is dit een mooie stap in hun wooncarrière. Van Beschermd wonen naar Begeleid zelfstandig wonen. Voor De Steenrots is het een mooie innovatieve ontwikkeling in het kader van de toekomst van beschermd wonen: Van beschermd wonen naar beschermd thuis'.


Grip op de Knip

Info n Grip op de Knip Katwijk is een stichting die inwoners van de gemeente Katwijk hulp biedt bij financiële problemen of schulden. www.gripopdeknipkatwijk.nl of 06-22062590.