Zwemmen Jivak

familie n Op dinsdag 27 februari organiseert Jivak weer familiezwemmen in Aquamar te Katwijk. De 'kleintjes' hebben toegang onder begeleiding van een volwassene. Toegang vanaf 19.00 uur en de kosten bedragen €3,00 per persoon. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de Jivak vrijwilligers in de hal van Aquamar.


Tennistoernooi

WorldServants n Zaterdagavond 3 maart organiseert World Servants Rijnsburg een Tennistoernooi in Tennishal de Klinkenberg. De eerste wedstrijden worden vanaf 19:00 gespeeld, vanaf 18:30 ben je welkom in de Tennishal. Je speelt tijdens de avond drie wedstrijden dubbel van een half uur. Je wordt naar speelsterkte in een team ingedeeld. Er kunnen maximaal 64 mensen deelnemen, wees er dus op tijd bij! Kosten van deze avond zijn €25 p.p. en is inclusief hapjes. Een groot deel van deze avond gaat naar de bouw van dokterswoningen in Myanmar, waar 34 jongeren uit Rijnsburg deze zomer heen gaan om te bouwen. Inschrijven kan via www.wsrijnsburg.nl.


Inloopochtend

Uitnodiging n Iedere laatste vrijdag van de maand, 23 februari, is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de zaal van de Chr. Gereformeerde kerk aan de Oegstgeesterweg 71. Jong en oud, iedereen is van harte welkom en vanaf 10 uur staat de koffie klaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marja Zandbergen tel: 071-4028571 of met Nel Heemskerk tel: 071-4025772.


NL Doet

Aanmelden n 9 en 10 maart 2018 is het weer NL Doet. Er zijn nog een aantal klussen bij de Wegwijzer in Rijnsburg en bij de Peuk in Valkenburg. Aanmelden en meer informatie op www.nldoet.nl