Gezocht

Collectanten n Reumafonds. Deze organisatie streeft naar een beter leven met reuma voor alle 2 miljoen mensen met reuma. Daar is onderzoek voor nodig. Door te collecteren of organisator te worden voor de collecteweek van het Reumafonds van 19 tot en met 24 maart helpt u ons geld op te halen en ons doel te realiseren. Wilt u collectant worden, meldt u aan bij Joke Heemskerk via : joke@cheemskerk@eu, of bel met telefoonnummer: 06- 53 50 45 05.


Matthaus Passion

Uitvoering n De uitvoering van de Matthäus Passion in de Dorpskerk door COK Hallelujah, 23 maart 2018, is voor velen een jaarlijks terugkerend hoogtepunt. Wees er snel bij want de laatste jaren waren de uitvoeringen volledig uitverkocht. Op www.cokhallelujah.nl vind je alle informatie en kun je de kaarten eenvoudig online te bestellen.


Kaartavond

Buurtvereniging n Irissenstraat organiseert dinsdag 27 februari weer een heel gezellige klaverjas- en jokeravond. Deze wordt gehouden in De Voorhof. Er zijn leuke prijzen te winnen en iedereen is van harte welkom. Aanvang 20.00 uur.


Boeketdienst

Kerk n Zondag 25 februari spreekt ds. Pieter van der Ende in de Boeketdienst. Het thema is: 'Liefde overwint angst'. Dienstleider is Arjan Jonker. Muzikale medewerking Eric de Mooij. Er is crèche aanwezig. De dienst begint om 17.00 uur in de Immanuëlkerk.


Tips?

Nieuwtje n Heeft u iets leuks voor De Rijnsburger? Laat het ons weten via redactie@derijnsburger.nl of tel. 071 40 22 901.